Integritetspolicy

Lottas Änglarum (BRUMBO Scandinavia AB) tar seriöst på den personliga integriteten för besökare på vår webbsida, våra plattformar i sociala medier, digitala kanaler och i samband med vår kundservice. 

Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av Lottas Änglarum används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom Lottas Änglarum sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning, dataskyddsförordningen (GDPR), inom EU/EES gäller från maj 2018

Vi säljer aldrig vidare dina kontaktuppgifter till tredje part.

Du kan när som helst be oss radera dina uppgifter genom att kontakta oss på adressen: lotta@lottasanglarum.se

Vad är personuppgifter och vad är behandling av personuppgifter?
Personuppgifter är all information som direkt, eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person. Det innebär att uppgifter som t.ex. namn och kontaktuppgifter, IP-adresser, tävlingsbidrag, gjorda val och beteenden utgör personuppgifter.

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej, såsom insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring.

Lottas Änglarums behandling av personuppgifter
Vilka personuppgifter samlas in och när raderas de?

När du besöker/använder våra digitala kanaler eller dess tjänster eller kommunicerar med oss i våra digitala kanaler kan vi komma att samla in uppgifter om dig som t. ex. namn, adress, postadress, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av Lottas Änglarums tjänster och produkter och transaktionshistorik. I förekommande fall kan även personnummer och kortuppgifter behandlas. Vidare kan Lottas Änglarum komma att samla in tekniska data om de enheter du använder för att få tillgång till Lottas Änglarums digitala kanaler, däribland IP-adress och cookieinformation. Insamlingen som beskrivs häri sker exempelvis genom att du anger dina personuppgifter i olika formulär på våra digitala kanaler eller dess tjänster, att du kommunicerar med oss via Lottas Änglarums plattformar i sociala medier, lämnar synpunkter i våra kontaktformulär eller via telefon, laddar ned material från Lottas Änglarums webbsida eller anmäler dig till evenemang som vi anordnar.

Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas.

Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook) kan Lottas Änglarum komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma.

Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra Lottas Änglarums rättsliga skyldigheter.

För vilka ändamål behandlas personuppgifter?
De personuppgifter om dig som samlas in i anslutning till ditt nyttjande av de digitala kanalerna och dess tjänster kommer att behandlas av Lottas Änglarums för följande ändamål:

  • För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt och administrera vårt avtal med dig.
  • För att vi ska kunna kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, email formulär och i våra konton i sociala medier.
  • För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, med mera.
  • För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post, mejl och sms/mms, som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via mejl eller sms/mms.
  • För att analysera och gruppera besökarna efter urval, prioritering och preferenser, vilket innebär att en så kallad profilering sker, i syfte att kunna tillhandahålla dig relevant och anpassad information, rekommendationer, annonser och erbjudanden.
  • För att behandla din betalning eller förhindra eller upptäcka bedrägerier.
  • För att ta fram statistik över användningen av våra digitala kanaler och dess tjänster.
  • För att underhålla, utveckla, testa och förbättra våra digitala kanaler och de tekniska plattformar som de tillhandahålls på.

Laglig grund och berättigade intressen för personuppgiftsbehandlingen
Lottas Änglarums behandlar alltid dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning. Vi behandlar dina personuppgifter då det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig eller svara på din begäran om kundservice och då vi har ett annat legitimt och berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter, t.ex. ett intresse av att få marknadsföra oss mot besökare på våra digitala kanaler eller ett intresse av att utveckla våra Digitala Kanaler.

Säkerhet till skydd för personuppgifter
Lottas Änglarums värnar om en hög säkerhet för dina personuppgifter och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter ifrån obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.
Vi säljer inte dina uppgifter vidare till tredje part.


Du har rätt att få felaktiga personuppgifter rättade och att Lottas Änglarum ska sluta behandla samt radera dina personuppgifter, Vänligen kontakta i sådant fall oss på adress som anges nedan. 

lotta@lottasanglarum.se

Lottas Änglarum
Sorselevägen 25
16267 Vällingby