Lottas Ämglarum

Tjänster
För aktuella priser se webbshoppen

Medialvägledning

Här använder jag mig av mina änglatarotkort och orakelkort för att vägleda dig i dina frågor om exempelvis ekonomi, arbetsrelaterade frågor, kärleksfrågor, frågor om hur du allmänt kan arbeta med dig själv osv.
Att tidsbestämma saker när jag gör Medialvägledning är något jag inte gör så ofta, då det handlar om så mycket kring dig själv och hur du arbetar med dig själv för att nå det resultaten du vill ha. För att ex hitta kärleken i livet så behöver man själv arbeta med sig själv för att den ska komma in i ens liv.
När det gäller ex att byta arbete så kan man behöva vägledningen om att man är på rätt spår och att tiden är inne att byta eller att man ska avvakta lite. Så med vägledning får du mer verktygen och svaren på om det är på gång eller ej och inte en tidsbestämd händelse. Men ingen regel utan undantag, ibland  är det solklart när saker ska ske och då kommer jag berätta det för dig.
Jag tittar inte på sjukdomar, trauman, olyckor, graviditeter eller om 3:e person indirekt. Vill du ha svar på kärleksfrågor om en annan person så tittar jag på det utifrån din synvinkel.

Reiki healing

Stresslindrande
Smärtstillande
Energipåfyllning
Hjälp vid sömnproblem

Reiki är godkänt av skatteverket som friskvård.

Bodyreading

Jag läser av din kropps energier och vad dom har att säga om dig.
Detta kan hjälpa dig att bli medveten om vad du behöver jobba med dig själv med och en förståelse för varför det är på ett visst sätt.
Efter att ni fått denna i ett skriftligt dokument finns möjlighet till 20 minuters konsultation via telefon enligt överenskommelse.

Skyddsänglar

Jag tittar på vart dina skyddsänglar står i förhållande till dig och vad det hjälper dig med. Jag beskriver dem i färger och hur det ser ut, samt hur du ibland kan känna deras närvaro.
Skyddsänglarna är inte nära och kära som tidigare gått bort, utan är änglar som har som uppgift att skydda dig. Skyddsänglarna är rätt på och det är inte allt för sällan man får höra saker av dem som att man behöver ut och motionera mera eller kanske bli lite snällare mot sig själv eller andra. Skyddsänglar är raka och ärliga, dom vill bara vårt bästa

Seanser

Jag erbjuder tidigare liv seanser, förmedling från skyddsänglar och ditt högre jag seanser.

Svensexor & Möhippor

Låt mig komma och förgylla er dag. Jag hjälper er att skräddarsy det som passar er utifrån det tjänster jag erbjuder.
kontakta mig för offert, så vi kan se helheten och vad ni vill ha hjälp med.

Andlig Afton

Bjud in vänner, bekanta eller varför inte släkten. Jag kommer hem till dig och har skräddarsydd andligafton tillsammans med er.
När vi träffas så kan jag förmedla budskap från änglar, ditt högre jag, tidigare liv, hålla vägledd meditation och samtala kring andlighet.
Om du är värd för kvällen och bjuder in vänner och bekanta så bjuder jag dig på ditt deltagande som tack för att du öppnar upp ditt hem för oss.

Jag kommer även ha andlig afton i egen regi, mer info om det kommer här på webben, Instagram och Facebook.

Energiavläsning hem

Jag kommer hem till dig och hjälper dig på plats att läsa av det energier som finns i ditt hem och om du vill så städar jag undan det energier som du inte vill ha kvar tillsammans med änglarna. Jag tror inte att vi har dåliga energier från släktingar osv som vill oss illa utan det handlar om att få in högre energier i ert hem för att inte känna av sånt som upplevs som obehagligt. Det energier som du inte vill ha kvar i ditt hem låter jag Änglarna hjälpa till att få bort.

Relationsavläsning

Jag tittar på era energier och hur det möter varandra och samarbetar eller kanske inte samarbetar. När jag känner in era energier kommer jag få fatt i vad ni behöver arbeta med tillsammans och var för sig för att komplettera varandra bättre.

För att beställa en relationsavläsning så måste jag ha godkännande av båda parter, vilket betyder att ni inte kan beställa detta utan den andres medgivande.
Efter att ni fått denna i ett skriftlig dokument, finns det möjlighet till 20 minuters konsultation via telefon enligt överenskommelse.

Andliga Samtal

Här samtalar vi om det frågor som du har och hur du ska hantera dem. Jag hämtar svaren från Akashabiblioteket och ger dig svaren utifrån vad som står där.
Vi samtalar om livets frågor som du har och jag hjälper dig att bena ut hur du ska komma vidare.

Gruppaktivitet för Företag och Föreningar

Här skräddar syr vi det upplägg ni vill ha. Kanske vill ni att jag kommer och förmedlar från Änglar och andra sidan om hur ni ska bli ett starkare team,
eller vill du erbjuda dina anställda eller kollegor möjlighet att få personlig vägledning och budskap om hur de kan utvecklas både på det personliga planet eller i arbetssituationen. Låt kickoffen bli något nytt och spännande.

För företag och föreningar ber jag er kontakta mig för offert, så vi kan se helheten och vad ni vill ha hjälp med.

Mentor

Behöver du hjälp att komma vidare i din personliga utveckling, både inom det andliga och annat så finns jag till ditt förfogande.
Behöver du någon att bolla tankar med och få hjälp att komma vidare ur en situation eller veta vilken utbildning som kan passa dig.
Första samtalet pratar vi om dig och vad du behöver, sen skräddarsyr jag ett program som är just för dig.
Boka tid hos mig för samtal.

Änglabrev

Tillsammans med mitt  och ditt änglateam kanaliserar jag ned budskap till dig som du behöver just nu.
Budskapen är för att du ska komma framåt och för att vägleda dig att utvecklas. Jag bestämmer inte vem eller vilka budskap. Jag är en kanal och förmedlar detta till dig

Årsläggning

Gör månadsvis vägleding för årets tolv månader, som dokumenteras i ett dokument som postas till dig